måndag 12 november 2007

Almanackor, almanackor och Lucia.

Måndagskväll men ingen cellgrupp. Så blir det ibland när hela cellgruppen består av småbarnsfamiljer. Ikväll kunde ingen utom vi och det är väl kanske lite väl klent underlag för att kallas för en grupp. Så, vi fick en oplanerad hemmakväll vilket i och för sig också är mysigt!

Igår träffade vi våra vänner Anders och Paula för första gången på nästan hundra år. Sen de flyttade från grannskapet har gemenskapsfrekvensen minskat drastiskt. Dock inte bara på grund av geografiska orsaker. Anders är ju numera egenföretagare och lanserade i torsdags sin nya Almanackssida! Hoppas att hela världen hittar in på sajten och beställer till sig själva och till alla sina nära och kära!
För den som vill komma billigt undan finns till och med i morgon vid lunchtid chansen kunna vinna en egen almanacka via "Sveriges bästa modeblogg" (enligt Aftonbladet) Engla's showroom! Min egen undersökning visar att de allra flesta vill ha en precis likadan almanacka som jag också valde; rosa med vit text. Helt enkelt jättefint!

För övrigt kretsar mitt liv just nu mycket kring Lucia. I år har jag nästan 50 elever (drygt 30 från gymnasiet och 15 från årskurs 6) som kommer att utgöra Luciatåget. Det kommer att bli så vackert!! Förhoppningsvis kommer vi även att kunna göra en kvällskonsert med samma program som på morgonen. Ska bara hitta en lämplig lokal med fin akustik först... Några tips? Jag har en krok ute i en kyrka just nu och hoppas på att jag får napp.

Ja, det var några kvällstankar vid mitt tangentbord. Med önskan om en god natts sömn!