måndag 19 oktober 2009

Liten update

Ja, nu hade jag tänkt lägga upp en bild på minstingen, men eftersom bilden sitter fast i ett minneskort i makens kamera, och det kortet är fyllt av sisådär 700 000 andra bilder så får jag lita på eventuella läsares fantasi istället.

Vad bilden föreställer? En liten kille på 1 år minus två veckor som under den senast veckan har släppt fram tre nya tänder. Hörntanden som jag skrev om för ett tag sedan (som jag vid närmare eftertanke insåg inte var en hörntand utan en sidotand, alltså "tanden närmast till höger om framtänderna") har numera balanserats upp av höger framtand, väster framtand och idag vänster sidotand. Det är alltid lika fascinerande att konstatera hur mycket äldre ett barn plötsligt ser ut när leendet fylls av gaddar!

I morgon är det fotografering på storebrors förskola och då är det även fritt fram för syskonfotografering vilket jag ser fram emot! Ska bli så mysigt att få en fin bild på killarna precis i samband med deras födelsedag.

Nej, nu ska jag vila lite till. Har fortfarande inte repat mig sen influensa-inlägget och idag är det sängen som gäller. Hoppas dock att denna sjukdomsperiod snart ska vara avklarad! So long.