tisdag 23 september 2008

Tittut!

Oj oj oj. Fick en tankeställare av Mrs Houston och inser att det är dags för skärpning! En blogg kanske är som en Tamagotchi? En digital fantasi men ändå ack så känslig för att bil ignorerad? Vem är i sådana fall jag att helt strunta i dess behov?

Ok, sen sist:
  • Magen växer! Vaggar nu runt i vecka 35 och ser dagligen fram emot när den här lilla killen ska titta ut! Staten har räknat ut att han ska komma den 2 november vilket ju är dagen innan storebrors 4-årsdag. Jag misstänker honom dock för att planera att ligga kvar i sin vattensäck längre än så... Theo är i alla fall jätteglad och har döpt lillebror till Jakob. Som att det inte räcker att både pastorn och administratören i församlingen envisas med att heta det. En till Jakob skulle nog bli droppen.
    Theo har i alla fall sen länge vetat att han får en bäbis när han fyller år, men för några veckor insåg han att han även ska få PAKET. Så, nu önskar han sig allt han ser och hävdar övertygande och allvarsamt att vi har många pengar och därmed kan köpa alltihop.
    Vojne vojne.
  • Förutom att jag jobbar på LOKS och LOKG som musiklärare/körlärare/sångteknikslärare så har Samuel & jag börjat som musikledare i Citykyrkan i Sthlm. Vi är så glada! Det är en underbar församling och både församlingsledningen och alla sångare & musiker har varit så varma i sitt mottagande av oss. Vi börjar väldigt småskaligt men tanken är naturligtvis att engagemanget ska växa med tiden. Gud är god!
  • Min svägerska med sambo bjöd in till dop av deras lilla dotter för 3 veckor sedan - och överraskade med att även gifta sig! En underbart vacker ceremoni med dop & vigsel på Medevi Brunn. Grattis herr & fru Bolgert!
  • Vad mer? Småsyskonen har gått och blivit studenter. Brorsan läser Teknisk fysik och syrran läser Antikens kultur och samhällsliv. Vet inte vem jag är minst avundsjuk på! Tänk vad olika man är inom samma familj. Triggar på så grymt olika grejer! Jättekul för dem i alla fall, de verkar trivas båda två.

Det är säkert massa andra saker som borde stå med under rubriken "sen sist" men det får jag väl blogga om senare. Skyller glömskan på sammandragningarna som min work outande mage håller på med. Tack för visat intresse!