söndag 27 april 2008

Allt gick bra (till slut)

Pust och pust! Efter veckor av intensivt arbete har nu årets musikaluppsättning på Livets Ords Kristna Gymnasium gått av stapeln. Efter en kaotisk premiärkväll - eller vad sägs om följande axplock från kvällen; flera mickar slutade att fungera, DVD-filerna som stod för ljud och bild slängde in en brummande baston på alla sånger, en harpa välte med ett öronbedövande brak i golvet, cellistens noter hade fått fötter så under cirka en halv sång ur Miss Saigon sprang hjälpsamma fötter omkring och letade noter runt scenen, hela ensemblen kom av sig i koreografin under Grease, etc, etc.... *suck* Efter allt jobb från samtliga inblandade var det rätt nedslående att så mycket gick så fel! Man ville snarare be publiken om ursäkt än ta emot applåder i slutet... Eleverna var dock fantastiska som slutförde föreställningen utan att deppa ihop!

MEN! Som kompensation gick gårdagens föreställning som på räls. Alla gjorde så otroligt bra ifrån sig och tekniken var helt på vår sida. HURRA! Tack alla underbara elever för att ni gav så otroligt mycket, och tack publiken för er entusiasm. Det här var roligt!!

Nu väntar några ytterligare konserter; den 13 maj har mina elever ur Musikprofilen en öppen konsert på Ribbingebäck, och den 24 maj har min nystartade kammarkör en kort med naggande god konsert för alla som vill lyssna till vacker sång och musik en stund under eftermiddagen.

Ses och hörs!
/Frida