tisdag 5 februari 2008

Alla som VILL kanske ändå inte borde FÅ

Såg en så förfärlig sak på Hemmamammans blogg. Det är en tjej som framför Star Wars-låten. Något säger mig att Stacy Hedger har samma lärare i både trumpet och dans...

Återuppstå eller dö?

Jag vet inte i dagsläget hur jag ska göra med mitt lilla bloggförsök. Ska man tilllåta det som ändå inte verkar ha liv att försvinna i dimmorna, eller ska man injicera det med olika vitaminer? Jag är glad över att ALLA inte är lika mycket "blogg-periodare" som jag, för det är grymt trist att se sin egen blogg varje dag (har den ödmjukt nog som startsida i Explorer) utan att den uppdateras!
Jag har några blogginlägg på lut:
1) Såg en helt fantastisk utställning av några floristelever när vi i december besökte restaurangen vid Höga Kusten-bron. Vi stannade där på vägen upp för att sträcka på benen, och på vägen ner endast för att njuta av allt vackert igen. Bilder finns, så det kommer kanske en sent inlägg om det.
2) Jag har ju startat en kammarkör! Denna lååååånga dröm är nu förverkligad (även om det fortfarande saknas några röster för att vi ska vara så många som jag tänkt mig).
3) Min goda väninna Anna har släppt sitt debutalbum som soloartist och det är det ju värt att prata om!

Frågan är om detta räcker för att man ska få kalla sig för bloggare igen eller om man ska se sanningen i vitögat och ge upp blogg-andan.