fredag 11 februari 2011

"att du är älskad för din egen skull"




Efter att ha varit iväg ett par timmar på sen eftermiddag i början av veckan, satte jag mig ner med storkillen i soffan. Plötsligt slängde han sig runt min hals och sa, med stort eftertryck, "Jag ÄLSKAR att du är hemma, mamma!!!"

Mitt mammahjärta svällde till den blygsamma storleken av en zeppelinare och jag njöt av att både ha varit efterlängtad och att nu ha kvalitetstid med min äldste favorit.

Mycket vill ju dock som bekant ändå ha mer, så jag fiskade efter en mer målande beskrivning av hans känslor, och fick höra "Jag ÄLSKAR när du är hemma, för då är din dator hemma! Pappas bara hackar när jag spelar på den."

Behöver jag tillägga att den där zeppelinaren susade iväg med värdigheten hos en alltför uppblåst ballong...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Och på Björksfronten intet nytt

Här började dagen med en något anarkistisk mathållning. Lilleman inledde med välling, gick vidare till ett tuggummi från skötväskan, en Piggelin från frysen och en riskaka från bänken. Hans radar för "kaka" är nästan läskigt välutvecklad! Mina försök att äta något "riktigt", typ fil eller en macka, var helt dödfödda.



Medan småttingarna och jag har haft hemmamys, har maken följt med storkillen på friluftsdag, där skridskoåkning i ishall stod på programmet. Innan det bar av till ishallen hann de dock med lite pyssel i klassrummet vilket dokumenterades med en bild.



Snart är son och make hemma igen och då skall hemmet förberedas för att ta emot besök av efterlängtade vänner senare i eftermiddag. So long!

- Posted using BlogPress from my iPhone