måndag 29 augusti 2011

Nya bågar

För ett tag sen gick mina glasögon sönder. Ena skalmen bestämde sig helt oannonserat för att gå i pension, och kvar stod jag, den andra skalmen och resten av glasögonen och såg snopna ut.

Att skaffa nya glasögon är ju billigare att säga än att göra, så först stod mitt hopp till att min optiker skulle kunna laga dem, men det gick inte. Eller, jo, en ny skalm kunde beställas för 610 kronor, men det kändes liksom inte riktigt värt det - inte minst eftersom jag har en rätt präktig repa över ena glaset.

Så träffade jag Jessica i kyrkan som hade köpt jättenajsa bågar & glas för totalt 990 kr. Det är säkert ingen höjdarkvalité alls, men ärligt talat. 990 kronor. Jag kan köpa fem par för samma pengar som jag annars köper bågar för hos min vanliga, supertrevliga, optiker (som jag troget har gått till i 20 år!).

Jaja, strax innan stängning idag smet maken & jag in "på Jessicas ställe" och kollade på bågar. Jag hade tänkt mig ett par pilotisar-aktiga i guld (superstandard, jag VET - men det är det snyggaste jag vet just nu), men så råkade jag få på mig modellen jag ville ha fast i en annan färg. Så blev jag tveksam... Ska jag ha guld, eller ska jag ha mörka?

Den som har en åsikt får gärna skriva den! På onsdag ska jag bestämma mig...


Foten i kläm? Jajjamänsan!








Ok, nu gäller det att tänka positivt! För tänk så bra att Lilleman inte tog med sig penseln in! Och tänk så noggrann han var när han målade traktorn vit!

- Posted using BlogPress from my iPhone