måndag 26 september 2011

Söndag, sköna söndag

En härlig dag, från (tidig) morgon till lite för sen kväll.

Vi började som vanligt söndagen med att gå upp tidigare än någon annan dag i veckan. Ifall hela familjen skall infinna sig rena, mätta och glada i huvudstaden kl 9, så gäller det att ställa klockan på tiiiiidigt. Sen är det övning & förberedelse innan klockan slår 11 och det är dags att fira gudstjänst. Det är så underbart, så rikt, så vackert att få möta Gud själv tillsammans med sin församling. Vi är en blandad skara "hemma hos oss" - många barn och många vita huvuden, och allt som hör till däremellan. :)

Efter gudstjänsten bar det av hemåt (jag övningskörde och kände mig faktiskt helt ok med att köra på Sveavägen!), via affären för att fylla på matförråden.

Min duktige bäste vän lagade favoritmat medan jag målade ett andra varv på vårt barnvagnsförråd, och till middagen fick vi finbesök av grannen. :)

Ja, sen gick kvällen sin gilla gång tills maken & jag somnade ifrån filmen vi tänkt titta på och pallrade oss i säng.



Ja, jag ser att detta inlägg är läskigt likt ett "hemma hos oss är vi sådär härligt perfekta och har det alldeles fantastiskt harmoniskt hela tiden"-inlägg. Så är det inte. Hemma hos oss har vi skitiga golv, vi bråkar ibland och vi missar som regel alltid alla tider på BVC.

I övrigt är vi dock sådär härligt perfekta och har det alldeles fantastiskt harmoniskt hela tiden!
- Posted using BlogPress from my iPhone