fredag 30 oktober 2009

Allt blir inte alltid som man tänkt sig...

Dagens planering:
Förmiddag
städa & tvätta, öva, gå på stan

Eftermiddag
hänga hos syrran medan maken syr klart T's Obi Wan Kenobi-dräkt, hämta hem min underbart vackra kristallkrona som jag fyndat på Blocket (!) samt ta T till det Star Wars-kalas som dagens födelsedagsbarn inbjudit till.

Kväll
Samuel hemma med barn, jag öva inför söndagens konsert


Dagens facit:
Förmiddag
- myspys hemma medan inget direkt blev gjort. Hela dagen var ju fortfarande framför så varför stressa? L, som numera klättrar som en tok (igår stod han plötsligt på köksbordet!) ramlade framstupa från en liten stol varpå oroliga mamma ringde till SOS som skickade ambulans. Mamma & L följde med in till Ackis för att kolla hur det gick under allt blod som strömmade ur näsa och framtand (det blödde fantastiskt mycket ur tandens fäste).

Eftermiddag
Samuel hämtade oss, allting verkade ha gått bra med tanden. Tack o lov! Sedan häng hos Hermansons medan maken färdigställde dräkten. Den blev verkligen HUR FIN SOM HELST. Slutligen blev det hysteriskt bråttom att hämta den underbart vackra kristallkronan & lämna T på kalaset, varpå det bar av hemåt för att snabböva.

Kväll
- ja, den börjar ju nu. Inväntar att maken ska komma hem med T från Star Wars-kalaset så att jag kan dunsta till övningen. Samuel är hemma med barnen och ämnar samtidigt städa & tvätta. Alla småbarnsföräldrar instämmer nog dock i att en sådan planering oftast fungerar bättre i teorin än i praktiken...

Så kan det gå.

4 kommentarer:

lillamamman sa...

Uah, vad hemskt med fallet, skönt att det gick bra. Munnen kan det blöda hemskt mycket ur. Kan ni inte lära honom att sitta på stolar istället? (totalt oförstående över att ni inte gjort det. Verkligen totalt oförstående. Varför??? Mina barn sitter minsann alltid med händerna fint placerade i knät och med fötterna rakt fram när de sitter på stolar. Eller vänta, just det, det är ju maken som sitter så. Glöm det.)

Kan för övrigt meddela att sådana där planeringar fungerar alldeles utmärkt även i staterna.
*ser sig om och konstaterar att alla högar nöjt befinner sig på samma plats som i morse - inser att det är dags att sluta interneta och börja ta itu så att man kan njuta lite av helgen sen*

Frida sa...

*slår sig för pannan* Ja, nu när du säger det. Så tokigt av oss att inte ha visat honom hur man sitter ner!!

Sådär, nu är det gjort. Check!

För övrigt så borde du upplysa din stackars make om att han kan ha fötterna på golvet i stället. Han måste ju få kramp i låren av att sitta så där.

Om dina högar är nöjda så är jag också nöjd. Det viktiga är ju att alla är nöjda!

lillamamman sa...

*Asvgarvar så högt att killarna blir smått förskräckta*

Du har rätt. Jag ska självklart entlediga honom hädanefter. Fast det har varit så grymt bra med ett extra avlastningsbord (i form av hans ben) att hänga finservetten på... Jag får lösa det på annat sätt hädanefter.

Kristofer sa...

Hola! Ser tyvärr inte i mina länkar när du uppdaterat dig, hmm...

Låta minstingen ramla ner för en stentrappa har vi prövat men inte en stol, låter som om vi hoppar den övningen nu när ni testat!

För övrigt, vet ni hur ni gör i november? Får Örebro äran av ert besök noll, en eller två gånger?